Kultura dhe koha e lirë

Skena e kulturës në Hailbron është aktive dhe ofron shumë mundësi të krijohet koha e lirë. Krahas tregut javor të Hailbronit (gjithmonë të martë, të enjte dhe të shtunë), zhvillohen rregullisht çdo vit aktivitete, si p.sh.

  • tregu i kuajve (shkurt),
  • maratona e trollingerit (mai)
  • festa popullore e ultësirës (korrik),
  • fshati i verës i Hailbronit (shtator),
  • tregu i portit i Hailbronit/tregu i qeramikave (tetor), dhe
  • tregu i Krishtlindjeve (nëntor/dhjetor)

Informacione të mëtejshme