Puna

Nëse ju dëshironi të punoni për herë të parë në Gjermani, keni me siguri shumë pyetje. Si aplikoj unë drejt për punë? Do të njihet diploma ime dhe kush më ndihmon mua të gjej një vend të përshtatshëm pune? Në këtë rubrikë ju gjeni përgjigje.