Ditët e festave në Baden-Vyrtemberg

Kalendari

Viti i Ri

- 1 janar

Tre mbretërit e shenjtë

- 6 janar

E premtja e zezë

- mars/prill

E diela e Pashkëve

- mars/prill

E hëna e Pashkëve

- mars/prill

Dita e punës

- 1 maj

Fluturimi i Krishtit në qiell

- maj/qershor

Rrëshajat

- maj/qershor

E hëna e Rrëshajave

- maj/qershor

Festa e trupit dhe gjakut të Krishtit

- maj/qershor

Dita e bashkimit të Gjermanisë

- 3 tetor

Gjithë shenjtorët

- 1 nëntor

Dita e parë e festës së Krishtlindjeve

- 25 dhjetor

Dita e dytë e festës së Krishtlindjeve

- 26 dhjetor

* Ditë krishtere festash, të cilat bien çdo vit në një datë tjetër.

Flyer mit den christlichen Feiertagen in zweisprachiger Form arabisch-deutsch