Transporti i afërt publik për persona

Ndërmarrjet e qarkullimit të qytetit Hailbron kujdesen me 15 linja të autobusëve të qytetit, dy linja të autobusëve të natës dhe dy linja të tramvajeve të qytetit për lidhje të shpejta ndërmjet pjesëve të qytetit dhe mesit të tij. Linjat e tramvajit dhe linjat e shumta regjionale të autobusëve lidhin Hailbronin me regjionin. Ofertë të përshtatshme të biletës së udhëtimeve për Hailbronin dhe përtej këtij ka tek "Heilbronner Hohenloher Haller Nahverkehr GmbH (HNV)."