Kultura dhe koha e lirë

Skena e kulturës në Hailbron është aktive dhe ofron shumë mundësi të krijohet koha e lirë. Krahas tregut javor të Hailbronit (gjithmonë të martë, të enjte dhe të shtunë), zhvillohen rregullisht çdo vit aktivitete, si p.sh.

 • tregu i kuajve (shkurt),
 • maratona e trollingerit (mai)
 • festa popullore e ultësirës (korrik),
 • fshati i verës i Hailbronit (shtator),
 • tregu i portit i Hailbronit/tregu i qeramikave (tetor), dhe
 • tregu i Krishtlindjeve (nëntor/dhjetor)

Informacione të mëtejshme

Skena e kulturës në Hailbron është aktive dhe ofron shumë mundësi të krijohet koha e lirë. Krahas tregut javor të Hailbronit (gjithmonë të martë, të enjte dhe të shtunë), zhvillohen rregullisht çdo vit aktivitete, si p.sh.

 • tregu i kuajve (shkurt),
 • maratona e trollingerit (mai)
 • festa popullore e ultësirës (korrik),
 • fshati i verës i Hailbronit (shtator),
 • tregu i portit i Hailbronit/tregu i qeramikave (tetor), dhe
 • tregu i Krishtlindjeve (nëntor/dhjetor)

Informacione të mëtejshme