Kërkim për vende pune

Nëse ju dëshironi të punoni, ju duhet të bëheni aktiv vetë dhe të kërkoni punë. Ka shumë rrugë të gjendet një vend pune, për shembull nëpërmjet:

  • agjencisë për punën në Hailbron
  • qendrës së punës në Hailbron
  • gazetave me shpallje vendesh pune 
  • internetit (Jobbörsen - bursat e punëve)
  • faqeve të internetit të ndërmarrjeve
  • firmave për punë me afat
  • regjistrimit tek një rrjet social për kontakte profesionale

Informacione të mëtejshme: