Transporti i afërt publik për persona

Me një flotë prej 60 autobusësh ndërmarrja e qarkullimit të Hailbronit furnizon pesë të qytetit të Hailbronit si dhe komunën Flein me pjesët e brendshme të qytetit. Një ofertë e gjerë me trena, tramvajë dhe autobusë regjionale lidh Hailbronin me vendet përreth dhe me qendrat më të mëdha. Për ofertën e përshtatshme të biletave kujdeset [ndërmarrja] "Heilbronner·Hohenloher·Haller Nahverkehr”.

Informacione të mëtejshme