Corona Virus

Koronavirusi na shqetëson të gjithëve, trajtimi i kësaj situate është një detyrë që duhet të trajtohet nga e gjithë shoqëria. Sepse solidariteti dhe kohezioni janë më të rëndësishëm se kurrë! Prandaj, ne kemi grumbulluar në këtë faqe shumë informacione të rëndësishme në lidhje me koronavirusin dhe gjithashtu në lidhje me vaksinimin ndaj koronavirusit.

 


 

Testimi dhe vaksinimi- Së bashku kundër koronavirusit. Merrni pjesë edhe Ju!

 


 

Oferta të ndihmës telefonike

 • Në rast se keni pyetje në lidhje me koronavirusin, mund të telefononi në linjën telefonike hotline të klinikës SLK-Kliniken, atë të bashkisë dhe të Qarkut të Landit Heilbronn. Linja telefonike hotline mund të arrihet çdo ditë nga ora 8 deri 20 nën numrin 07131 4933333.
   
 • 07131 56-4929
  Seksioni i shëndetësisë
   
 • 07131 89809-302
  Krisentelefon Caritas Heilbronn-Hohenlohe
   
 • 07131 9644-20
  Hilfetelefon Diakonisches Werk Heilbronn
   
 • 0162 898 7768 | info@kinderschutzbund-hn.de
  Kinderschutzbund Heilbronn
   
 • 07131 81497
  Mitternachtsmission Diakonisches Werk Heilbronn
   
 • 116111
  Nummer gegen Kummer